De Gilde “gaat” digitaal ..en u kan mee ..


Beste spelliefhebbers,

Momenteel speelt de Gilde volgende spellen op de platformen Steam en Vassal en Tabletopsimulator.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is gloomhaven.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is pbcr.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is bb.jpg
  • Gloomhaven op Steam
  • Blackbeard, age of piracy op Vassal
  • Pocket Battles Vassal en tablestopSimulator

    *************************

Elke club heeft in deze tijden zijn activiteiten moeten herschikken of compleet stopleggen. Wij als clubje van niets verliezen noch geld noch zin om te spelen omwille van zo een virusken. Men neme me het verkleinwoordje niet kwalijk, het is dan ook ironisch bedoelt.

Nu goed, de meeste hebben dan maar andere plannen gemaakt om de ongeplande Spelcampagnedagen in te vullen of drinken zich op hun gemak op onze niet-maandelijkse en ook onbestaande S&D avond wat moed in. Solospellen, wandelen, metselen, gras afdoen zijn prachtige opties..maar niet voor lang.

Dus ging de Gilde digitaal : sommigen schaften zich de Tabletopsimulator aan en andere spelen momenteel Gloomhaven op steam. Ook Axis & Allies digitaal zit bij de mogelijkheden …
Wie zin heeft kan ons dus op steam bereiken ! Geef gerust een seintje en we sturen u een uitnodiging of het nu voor een sporadisch tabletopsimulatortestje is of Gloomhaven.
Gloomhaven kost 26 euro en Tabletopsimulator 16 euro maar TS heeft veel gratis spellen ter beschikking dus daar moet u het niet voor laten. Of heeft u zelf een voorkeur en bent u op zoek naar medespelers dan mag u gerust een seintje geven :

Tot hoors !